Loes Geurts

Coaching

Vastgelopen op je werk. Gedoe in je gezin of relatie. Toe aan een volgende stap. Niet vooruit te branden. Stress. Piekeren. Twijfelen. Geen zin. Geen tijd. Goed plan, maar geen idee waar je moet beginnen. Of: niet gelukkig en al helemaal geen inspiratie. Zoiets ongeveer? 

Inspiratiesessies

Wat weerhoudt jou om er voluit voor te gaan? Om te zijn wie je bent? Een inspiratiesessie (lezing) van Loes gaat altijd over lijden en leiden. Hoe leidt jij je leven? Moedig. Oprecht. Liefdevol. Verbonden. Loes’ inspiratiesessies zijn leuk, inspirerend en praktisch. Direct toepasbaar in gezin, werk, relatie en leven.

Jaarprogramma

Werk. Liefde. Relatie. Familie. Gezin. Geld. Het lijkt soms wel topsport. En lang niet altijd met het resultaat dat jij voor ogen hebt. Durf jij je leven echt te leiden? Of zou je dat willen? Met alles wat je in je hebt. Met hart en ziel. Stap dan in, in het jaarprogramma Levenslang vleugels.

Retreat

En soms moet je er even helemaal tussenuit om een situatie, probleem of vraagstuk te doorgronden. Daarvoor is Loes’ retreat: een heerlijke vakantie met een lekker, rauw, lifechanging (lifesaving misschien wel) coachingsrandje.