Loes Geurts

Inspiratiesessies

Wat weerhoudt jou om er voluit voor te gaan? Om te zijn wie je bent? Een inspiratiesessie (lezing) van Loes gaat altijd over lijden en leiden. Hoe leidt jij je leven? Moedig. Oprecht. Liefdevol. Verbonden. Loes’ inspiratiesessies zijn leuk, inspirerend en praktisch. Direct toepasbaar in gezin, werk, relatie en leven.

Via korte, eenvoudige oefeningen neemt iedereen in de zaal waar, wat zijn passie precies is. Zo vinden de deelnemers aan de inspiratiesessie de weg terug naar daadkracht, lef, open communicatie, doortastendheid en ontspanning. Naar zichzelf dus. En helaas ook naar meer (werk)plezier, levensvreugde, goede relaties, intimiteit en een positiever bedrijfsresultaat. Levenslang!

‘Elk mens heeft het recht om gezien te worden. Ik help mensen om zichzelf te zien en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen.’

Loes' Inspiratiesessies
  • 7 november  2019 | Kijk naar je eigen
    Een reis langs je eigen kwaliteiten

  • Maart 2020 | Levenslang vleugels
    Je eigen leven leiden
Duur

Afhankelijk van het thema en de afspraken duur een inspiratiesessie 2,5 tot 3 uur. Eventueel opgevolgd door een serie tien minuten gesprekken.

Altijd inclusief

Koffie, thee, koek, warmte en liefde!

Prijs

€ 50. Kom je met z’n tweeën? Dan krijg je twee tickets voor € 80,-

Locatie
[…]
Tien minuten gesprekken
  • Loes geeft ook al jarenlang inspiratiesessies op maat aan bedrijven, overheden en organisaties. Een mooie impuls om anders naar jezelf en/of collega’s te kijken. Of als start van Teamcoaching.
  • Een inspiratiesessie kun je eventueel aanvullen met individuele tien minuten gesprekken. Vinden medewerkers leuk. Regelmatig hebben ze na een inspiratiesessie namelijk een individuele vraag aan Loes. Verrassend hoeveel je in tien minuten per persoon bereikt.
  • Een inspiratiesessie op maat en/of een serie tien minuten gesprekken aanvragen, doe je hier [link].